Her er en liten innføring om oss

Vi er en gjeng med mange gode egenskaper og erfaring innen mer enn kun sertifisert opplæring. Vi er både ingeniører og spesial pedagog som har mange års erfaring innen opplæring. Våre instruktører har mer enn 2 års praksis på alle maskiner vi tilbyr kurs innen. Godkjent opplæringsviksomhet.

Om oss

Hvem er KKS AS?

Kurs og Kompetansesystemer AS (KKSAS) er en sertifisert opplæringsvirksomhet dedikert til å tilby førsteklasses kursing og kompetanseutvikling innen en rekke fagfelt. Med en solid bakgrunn og erfaring, streber vi etter å levere opplæringstjenester av høy kvalitet som møter og overgår våre kunders forventninger.

Vår misjon er å hjelpe individer og organisasjoner med å nå sitt fulle potensial gjennom kontinuerlig læring og profesjonell utvikling. Gjennom vår tilnærming tilpasser vi opplæringsprogrammene til de spesifikke behovene til hver klient, og sikrer at de oppnår de nødvendige ferdighetene og kunnskapene for å lykkes i sine respektive felt.

Vi er stolte av å ha et team av dyktige instruktører og fagfolk som er lidenskapelige om å dele sin ekspertise og kunnskap. Våre kurs og programmer er utformet for å være engasjerende, informative og praktisk orientert, slik at deltakerne kan anvende det de har lært i den virkelige verden.

Med Kurs og Kompetansesystemer AS som din opplæringspartner, kan du forvente en dedikert og personlig service som setter din suksess i sentrum. Vår forpliktelse til excellens reflekteres i den positive tilbakemeldingen vi mottar fra våre fornøyde kunder.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg eller din organisasjon med å ta neste skritt på veien mot suksess.

Kunder først

Vi synes at våre kunder fortjener en god løsning og godt samarbeid. Sammen kan man finne løsninger der andre ikke kan. Vi har stor kundefokus og som vil ha kunder som synes de får mer enn det de betaler for.